BESTILL DIN LEIEBIL I TROMSØ

Rent a 4x4 car in TromsøTROMSØ BILUTLEIE
5 grunner til å bestille hos oss:

  •   Prisgunstig
  •   Ubegrenset kjørelengde
  •   Døgnet rundt henting og levering
  •   5 minutter fra Tromsø lufthavn
  •   Ingen flyplassavgifter eller skatter

  I NÆRHETEN AV FLYPLASSEN

Ligger kun 5 minutter fra Tromsø lufthavn, sikrer vår leiebilservice problemfri transport til og fra destinasjonen din. Du kan nyte bekvemmeligheten av ingen flyplassavgifter eller ekstra gebyrer når du leier en bil hos oss, vi garanterer en problemfri biltur i Nord-Norge.

  FLEKSIBEL & PRISGUNSTIG

Vår Tromsø leiebilflåte varierer fra små biler til romslige kjøretøy som er perfekte for familier eller grupper. Med konkurransedyktige priser og tilpassede leieperioder, kan du velge en leiebil Tromsø-pakke som passer til ditt budsjett og tidsplan.

  UTFORSK ARKTIS

Lei en bil med taktelt og campingutstyr for å utforske nord. Praktisk, komfortabelt og godt utstyrt for ditt eventyr. Bestill nå for en uforglemmelig reise. - Klikk for alle information.

LEIEBILER & PRISER

ECONOMY 2WD
FORD FIESTA ELLER LIKNENDE
500 kr.
per dag
Ford Fiesta or similar

AUTOMATISK GIR

UBEGRENSET KJØRELENGDE

5-SETER

MIDSIZE 4WD
GOLF ALLTRACK ELLER LIKNENDE
690 kr.
per dag
4x4 car rental Gold Alltrack

AUTOMATISK GIR

UBEGRENSET KJØRELENGDE

5-SETER

CARGO 2
VW CADDY
570 kr.
per dag
VW Caddy rental Northern Norway

MANUELL GIR

UBEGRENSET KJØRELENGDE

2-SETER

CARGO 3
VW TRANSPORTER
690 kr.
per dag
Van rental Tromsø

MANUELL GIR

UBEGRENSET KJØRELENGDE

3-SETEROM BLUE CAR RENTAL

Oppdag Nord-Norge på et budsjett med Blue Car Rental, ditt førstevalg for prisgunstige leiebiler i Tromsø. Vi er dyktige på å tilby rimelige, sikre leiebiler designet for å utforske Nord-Norge.

Tilpass leiebilopplevelsen din med vårt omfattende utvalg av nyttig utstyr. Velg takterasser, campingutstyr, 12V-220V omformere, truger og andre nordiske nødvendigheter for en komfortabel og verdifull reise.

Det er enkelt å nå vår utleielokasjon, ettersom vi bare er 5 minutter fra Tromsø lufthavn. I tillegg kan vår skytteltjeneste hente deg fra Tromsø lufthavn, ferjehavnen eller hvilket som helst gjestehus eller Airbnb i Tromsø by.

Hos Blue Car Rental er vi stolte av å være Tromsøs beste alternativ for lommebokvennlige leiebiler. Vår enestående kundeservice og lokale ekspertise skiller oss ut. Ikke nøy deg med det vanlige – velg Blue Car Rental for ditt ultimate Nord-Norge-eventyr!


5 MINUTTER FRA FLYPLASSEN

  •    Ingen flyplassavgifter
  •    5 min. fra Tromsø lufthavn
  •    12 min. fra Tromsø sentrum
  •    15 min. fra Tromsø cruisehavnVår Tromsø utleielokasjon er praktisk plassert kun en 5-minutters kjøretur fra flyplassen, noe som sikrer rask tilgang til leiebilen din.

Bestill leiebilen din med vår skytteltjeneste, og vi henter deg fra flyplassen, havnen eller et hvilket som helst hotell i Tromsø.

Med Blue Car Rental kan du nyte en problemfri opplevelse uten ekstra flyplasslokasjonsskatter, tillegg eller gebyrer.


VÅRE PARTNERE
Visit NorwayVisit TromsøNHO ReiselivAutohomeNorthern Norway